استیناف و کشف

ساخت وبلاگ


به مراد پیگیری، استیناف و کشف جرایمی وکیل خوب در مشهد که در فضای مجازی ، واقعه می افتد، ساخت شد. وظایف fata، ساخت و ساز امنیت و کاهش خطرها برای شغل‌های متعدد در جامعه‌ اطلاعاتی، منع از گزند، به بها‌ها و هنجارهای جامعه، حفظ و پایش از فضای ساخت‌و‌ساز و تبادل داده ها، با مقصود پیشگیری از تبدیل شدن این گوشه و کنار به بستری برای ایفا کار‌های غیر رسمی، میباشد.

 

امروزه به کارگیری از وب و حضور در دنیای مجازی، نصیب طلاق ناپذیری از معاش تمامی ما گردیده‌است که نمی اقتدار از آن دیده پوشی کرد. به همین ادله، این دور و اطراف، مستلزم رمز و سامان و نظم دریافت کردن میباشد تا از امنیت بهره مند باشد و دستمزد اشخاص در آن، گزینه گزند و خدشه، بوسیله سوء به کار گیری گران، قرار نگیرد.

با ترویج کلاهبرداری های اینترنتی، سرقت داده ها، تجاوز به حریم محرمانه اشخاص از روش این دور و بر و افشای داده ها محرمانه عموم، بایستگی نهادی که ناظر بر این گروه از جرایم باشد و بتواند از وقوع آنها پیشگیری کند، بیشتراز پیش شم میشد. از همین رو، نهادی با تیتر پلیس فتا، برای امنیت فضای مجازی و پیگیری جرایم درین اطراف در لحاظ دریافت شد که دارنده وظایف مشخصی میباشد.
درین نوشته ی علمی، قصد داریم تا به توضیح اینکه پلیس فتا چیست بپردازیم، وظایف fata را گستردن دهیم و آن گاه به‌دنبال، هدف ها تشکیل این پلیس، شیوه پیگیری جرایمی که در صلاحیت این پلیس است را، آیتم تحقیق در اختیار بگذاریم. با ما یار و همدم باشید.

 

پلیس فتا چیست
در جواب به‌این سوال که پلیس فتا چیست، می بایست اعلام کرد: فتا fata، مخفف، فضای ایجاد و تبادل داده ها میباشد. با پرورش روز افزون تکنولوژی و وب، صورت دیگری از جرایم، ساخت گردیدند که بستر اجرا آنها، از روش دنیای مجازی بود. از این رو، لزوم نهادی که ناظر بر این گوشه و کنار باشد و از وقوع جرایم در‌این اطراف، پیشگیری کند یا این که آن را به دست‌کم برساند، حس می‌شد.

در بهمن‌ ماه سال 1389، به امر سردار فرماندهی با شخصیت نیروی انتظامی کشور‌ایران، پلیس فتا fata، تشکیل شوید تا به رویا رویی و کاهش جرایمی نظیر کلاهبرداری‌ های اینترنتی، جعل داده‌ها و عنا وین، سرقت داده ها، تجاوز به حریم محرمانه افراد و تیم‌ها، هک و نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای و اینترنتی و مواقعی از این دست بپردازد.

قطعا بخوانید: جرم رایانه ای چیست و مصادیق آن

وظایف پلیس فتا
همان طور که در بخش های گذشته توضیح دادیم، پلیس فتا، با اشاعه به کار گیری از وب، و با غرض تولید امنیت، در فضای مجازی، برای یوزرها و به کار گیری کنندگان این دور و اطراف، ساخت شد. همچون بقیه شاخه های نیروی انتظامی در مرز و بوم ما، پلیس فتا نیز، دارنده وظایفی است. در جواب بدین سوال که وظایف پلیس فتا چیست، می بایست اعلام‌کرد، وظایف fata، به تفصیل پایین میباشد:

ساخت و ساز امنیت و کاهش خطرها برای عمل‌های علمی، اقتصادی، اجتماعی در جامعه‌ اطلاعاتی

دفاع و صیانت از نام و نشان فقهی و ملی

نگهداری و پایش از فضای ساخت و ساز و تبادل داده ها، با مقصود پیشگیری از تبدیل شدن این دور و اطراف به بستری برای ایفا شغل‌های غیر رسمی

جلوگیری کردن از اسیب، به بها‌ها و هنجارهای جامعه

بیشتر بخوانید : گلایه از پلیس

 


هدف ها تشکیل پلیس فتا
همگی ما، امروزه با فضای دیجیتال و سایبری یار و همدم هستیم و از آن استعمال می‌کنیم. اشخاص متعددی درین گوشه و کنار، درآمد خویش را امان می نمایند که می قدرت اذعان کرد، فضای سایبری را به روشی برای گذراندن زندگی تبدیل نموده است. از این رو، دفاع امنیت این دور و بر و محافظت شدن اصول اخلاقی و فقهی در آن، هم اینگونه رعایت قیمت های انسانی و هنجارهای جامعه، هدفی میباشد که با آن، می قدرت فلسفه تشکیل پلیس فضای ساخت و ساز و تبادل داده ها ( fata ) مملکت را توجیه کرد .

راجع‌به اینکه هدف ها پلیس فتا چیست، می اقتدار ذکر کرد، مقصود این پلیس، این میباشد که با در مشت داشتن تخصص و امکانات موردنیاز، امنیت این محیط را امان نماید و مبادرت به حدس، خودداری و کشف جرایمی که ممکن میباشد درین دور و اطراف صورت دهد کند. همانگونه که مراعات می‌کنید این ارگان، نقش بسیار مهمی را در محافظت نظم و امنیت فضای مجازی برعهده دارااست .

بیشتر بخوانید: فیشینگ چیست و مجازات آن


شیوه بازرسی به جرایم در پلیس فتا
در بخش های گذشته، در زمینه ی این دستور که پلیس فتا چیست و وظایف fata، چه چیزهایی میباشد، توضیح دادیم. شغل پلیس فتا، این میباشد که در فضای مجازی گشت بزند و با نظارت تارنما ها، وبلاگ ها، فروم ها، شبکه‌های‌عمومی مانند اینستاگرام، تلگرام و واتس آپ، محتویات آن‌ها‌را تحقیق کند و در صورتیکه که با محتوای غیر اخلاقی یا این که رفتاری غیر رسمی مواجه شد، مبادرت ما یحتاج را، در راستای توقف آن و مجازات مرتکب شکل دهد.

بعداز اینکه، یکی‌از جرایمی که پژوهش به آن، در صلاحیت پلیس فتا است، فیس بدهد و پلیس، آن را شناسایی نماید یا این که شکایتی از بابت آن شکل بگیرد، به عنوان مثال گلایه دکان های اینترنتی بابت کلاهبرداری، پلیس، مبادرت به جاری ساختن پژوهش ها مقدماتی، گردآوری دلایل جرم و کشف کردن مجرم می نماید. پس از پیدا شدن مجرم، پلیس فتا، او‌را تحویل مقامات قضایی می‌دهد، چون بازپرسی درین جرایم، کمتر صورت میدهد و داعیه و اقرار جنایتکار، بها اثباتی ندارد و معمولا برای ثابت، از مدارک دیجیتالی استعمال می گردد.

بیشتر بخوانید: گلایه از مزاحمت تلفنی به پلیس فتا


جرایم گزینه پیگیری در پلیس فتا
به عنوان مثال وظایف پلیس فتا، این میباشد که جرایمی که در دور و اطراف مجازی فیس میدهد را شناسایی نماید، تا در شکل وقوع، بتواند آن‌ها‌را پیگیری نماید. برای تشخیص جرایمی که پلیس فتا میتواند به آن تحقیق نماید، می شود به ضابطه جرایم رایانه ای مراجعه کرد.

در ضابطه جرایم رایانه ای، جرایمی که با به کارگیری از فناوری کامپیوتری و با به کارگیری از وب صورت می‌دهند شناسایی گردیده است، که از در بین آن ها می شود به جرایمی همانند؛ برداشت غیرمجاز از اکانت سایر افراد، شنود غیر مجاز، جعل رایانه ای، فیشینگ، کلاهبرداری اینترنتی، جاسوسی رایانه ای، تکثیر اکاذیب در فضای مجازی ، نشر عکس و فیلم سری سایر افراد، پخش تصاویر مستهجن در فضای مجازی، دسترسی غیر مجاز به گذرواژه های دیگر افراد و

وکیل ایران...
ما را در سایت وکیل ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد عزیزی بازدید : 76 تاريخ : دوشنبه 8 خرداد 1402 ساعت: 13:14